MIN TUR TIL DE BRÆNDENDE RØDE BJERGE OG
 DE SYV SØSTRE I NEVADA"

 

Jeg havde i lang tid følt, at jeg ville en tur til vestkysten i Amerika, jeg trængte til, at få nye energier til mig selv og mit hus, og jeg vidste, at hvis jeg skulle nogen steder hen, var det USA, jeg var meget spændt på i hvilket sammenhæng det ville ske.

En nat havde jeg en uhyggelig drøm, som jeg ikke var helt sikker på, jeg forstod meningen med. Jeg ringede til min pragtfulde drømmetyder Lone Bylun i Danmark,  som har hjulpet mig med, at forstå mine drømme gennem mange år, havde ikke talt med hende siden i sommer. 
Vi talte og hun berettede og lige pludselig fortæller hun, at hendes lille familie skal til USA, de er inviteret af svigermor som bor i Las Vegas, de skulle bo hos hende, og Lone skulle holde nogle foredrag om drømme, det hele var arrangeret.

Jeg vidste pludselig, at her skulle jeg med, her var den mulighed jeg havde ventet på, det lød til, at der var mulighed for at møde ligestillede personer, det helt rigtige sammenhæng.

Lone blev glad for min beslutning, jeg skynder mig med at købe billet og bestille hotel (uden kasino) det hele flaskede sig og jeg skulle meget snart af sted.

Den 14 December, drager jeg af sted, det var en forfærdelig lang tur, jeg var helt udmattet da jeg endelig nåede frem, jeg havde pudset næse den halve tur og var også begyndt at hoste,- i g e n.
Jeg brugte den første uge til at komme ovenpå, var lige en tur inden om et lægehus, hvor jeg fik en kur til mine bronkier, DEN VIRKEDE, tænk at jeg skulle helt ”over there”. for at få den rigtige behandling

 

OG SÅ BEGYNDER MIN VIRKELIGE TUR, der kom til at handle meget om:
 

Min oplevelse med de 7 søstre i de brændende røde bjerge i Nevada.   

”Valley of Fire” hed denne Nevada State Park.

Jeg blev ført dertil, havde besluttet, at køre en tur ud og hilse på Indianerne, så jeg kørte og kørte  (der er rigtig meget ørken) indtil der dukkede et interessant skilt op, hvor der stod ”Valley of fire 11 miles”  Jeg kørte fra higway 15, for det lød da spændende.

Jeg kørte nu videre de 11 miles, en meget smuk tur med alle mulige fantastiske bjergformationer, der blev ved i det uendelige.

 Da jeg passerede det sidste sving inden jeg skulle betale de $6 det kostede at komme ind, var udsigten så spektakulær, at jeg holdt vejret, her kunne jeg nu pludselig se de røde bjerge, fantastisk.
Jeg standsede for lige at tage et foto og kikke på den brochure jeg havde fået udleveret, og det var så her jeg opdagede, at der var en bjergformation herude de kaldte for DE SYV SØSTRE. Ja-  det var dog utroligt.

Jeg kørte rundt i det store pragtfulde område, og brugte rigtig meget tid ved søstrene, jeg tog fotos og mediterede, kunne ikke rigtig komme mig over hvor heldig jeg var.

Nogle dage senere, kørte jeg derud igen, og det blev også til en tredje tur, jeg blev simpelthen draget til det sted.

Jeg kom tilbage til Spanien den 29.12.07. uden min bagage. Den første nat ligger jeg og tænker over det hele, de 7 søstre kører rundt i hovedet på mig, jeg var nød til, at finde ud af hvordan det hele hang sammen og så begynder jeg at spørge:

Hvad har jeg at gøre med Pleaderne? (de7søstre) Hvem kan svare mig på det?

Jeg har jo tidligere ”talt” med DE SYV SØSTRE så det prøver jeg igen,
m e n – der kom ikke noget svar

Jeg kan spørge GUD, GUD ved jo alt, jeg føler en fantastisk varme og glæde, tænk at jeg ikke havde gjort det før, det er jo den DIREKTE LINJE, ikke ”kun” en ”nød/glædes linje” som jeg føler jeg ellers har brugt GUD til.

Du skal spørge dig selv.

Ja men—

Jeg begynder nu at funderer over ordet ”GUD”- ”MIG SELV” det kører rundt i hovedet, men pludselig bliver der stille og jeg fornemmer EN STOR GLÆDE, jeg mærker nu hvordan jeg virkelig hører til, jeg ER en lille del af DE SYV SØSTRE,

 

Hvordan startede det hele?


”ALT” fandtes i UNIVERSET, som en flydende masse. En dag blev denne masse delt op i flere forskellige dimensioner, hvoraf KÆRLIGHEDS ENERGIEN var den ene, den var blevet så stærk, at den kunne ”bære” at der blev dannet en modpol på det fysiske plan og denne modpol blev, JORDEN, arbejd planeten, en planet hvor alle sjæle kunne blive udviklet, og uanset hvor mange liv det tager, UDVIKLE sig til at forstå, at VI ER EN DEL AF HELHEDEN, at vi skal tage vare på os selv, respekterer og accepterer os selv og andre og FORSTÅ, at vi er en del af det GUDDOMMELIGE.

Det er den eneste måde, der kan komme balance mellem Himmel og Jord.

Alle sjæle er tilknyttet alle dimensioner.

Så du er altså en del af denne flydende masse der blev manifesteret, og din tilknytning til denne masse er PLEJADERNE, også kaldet DE SYV SØSTRE. Det er denne meget stærke tilknytning du mærker, du ER en del af PLEJADERNE, som jo også er en del af HELHEDEN, en del af det GUDDOMMELIGE. 

 

Jeg syntes denne kanaliserede information er interessant.
Der er mange sandheder, dette er min, som jeg har glædet mig til at dele med jer.
 

 

Lys og kærlighed

Klaudine

 ©Alfa Center, all rights reserved.

http://www.klaudine.dk/11357624