Rejsen til Andromeda

v/Mariah Nielsen

Under en regression med Henrik, ryger jeg helt ud i himmelrummet, i stedet for at stå af på en etage, som jeg normalt gør, når jeg bliver ført tilbage til et tidligere liv.
Der kommer nogle engle og viser mig vej til Den Gyldne By, som jeg har besøgt nogle gange før. Englene flyver igen, de siger, at jeg kan klare dette selv.
Jeg træder nu ind i et stort rum, hvor der står en gylden fontæne med en smuk gral indeni, og jeg kan mærke, at jeg skal træde op i gralen, og blot lade vandet gennemstrømme mig. Vandet føles blødt og rart, æterisk og rent. Det er som en meget fin rensning, og jeg mærker, at nogle stramme bånd omkring mit hjerte sprænges og slippes!!

 Nu mærker jeg en skytsånd hos mig, som jeg netop har fået oplyst hedder Aron. Han har en meget fin lys-energi omkring sig, og jeg mærker, at han er et rumvæsen, et væsen fra et andet planetsystem. Han har en fantastisk energi!
Han fortæller, at han er hos mig, for at lære mig om styrke og vedholdenhed, lys og kærlighed. Kontakten med Aron føles som en forholdsvis ny kontakt, han viser mig ét år. Jeg ved, at jeg har haft kontakt med ham nogle måneder før. Han fortæller, at han kommer fra ”Andromeda”.

Nu tager han mig med op, for at vise mig Andromeda.
Han er en form for underviser, og er meget klog, en vismand! Han tager mig op i et gyldent rum, en gylden ”klokke”. Jeg føler mig meget lille og ydmyg, og meget beæret over, at jeg får lov at komme med derop. Han sætter mig nu i en gylden stol, og sætter sig selv overfor nogle meter væk..

Jeg mærker, at rummet omkring mig langsomt fyldes med devaernes og naturens healende energi. Rummet fyldes med grønne farver, dufte af de mest fantastiske blomster og naturens andre vidundere. Det er Aron, der sender disse energier ved hjælp af tankerne. Det er et af hans undervisningsområder, tankens energi og telepati på et højt plan. Det er helt fantastisk dejligt, og jeg falder helt til ro, mærker at hele mit energisystem, suger til sig af den fantastiske energi, og giver mig en ordentlig energi opladning! 

Jeg mærker hans bevidsthed gå om bag ved mit hjertechakra, som om han vil fjerne noget der. Det føles som en stor gylden hånd, der suger en flad, mørk ligesom et læderstykke ud af mit hjerte. Han udfører alt dette ved hjælp af tankerne, en ”operation” fuldført ved hjælp af tankens kraft!!!
Så fylder han hullet op med en gylden væske, som har en energi ligesom den healende blomster/deva energi, som han sendte ud i rummet kort før.
Han siger: du skal bruge naturen og lade op derude. Du lukker selv af for livsstrømmen. Når du kan lukke af, kan du også lukke op.

Så sker der noget i kronechakraet, han omprogrammerer molekylerne over mit hoved. Det er som om, at han indkoder vedholdenhed, tillid, taknemmelighed og englenes lys ind i mit chakra, og jeg mærker virkelig, at der sker noget i chakraet. Det føles helt fantastisk. 

Aron virker meget større end mig, blikket i hans øjne er meget, meget viist, som om jeg ser lige ind i universet, når jeg kigger ind i hans øjne. Hans tredje øje er i kontakt med altet.

Så omprogrammerer han noget i mit 3. øje, så vi kan kommunikere telepatisk sammen, og det siger han vi kommer til, da det skal bruges til noget.
Derefter sker der noget i kronechakraet igen. Jeg bliver meget rørt og græder meget. Der flyder gyldent drys, som består af alle engleenergier ind i mig gennem kronechakraet, og spreder sig ud i hele kroppen. Jeg mærker en blokering i den arm jeg har haft ondt i, men han fortsætter med, at sende den gyldne energi videre ud i armen, ud i håndledet og hånden. Den fortsætter ned gennem kroppen. Hjertet føles lettere, og jeg mærker nu et stort hul i solar-pleksus, og bliver ret ked af det. Han siger: jo større hullet er, des flere engle kan der være. Det er en proces i, at slippe dit ego. Det er, som det skal være. 

Da energien når fødderne, mærker jeg, at de er meget tunge, det føles som om, jeg har store tunge betonstøvler på. Han sørger for, at de krakelerer og falder væk, det er en meget stor befrielse, at få dem af. Jeg føler mig meget lettere i hele kroppen, og nu smiler han til mig, som om han er godt tilfreds, med det der er sket, og jeg bliver meget varm og rolig indeni.

Han viser mig nu, at vi skal rejse uden vores kroppe…. Vi flyver sammen, som i en spiralenergi, og jeg mærker hans maskuline energi, det føles som om den aktiverer min egen maskuline side, som jeg ved, at jeg skal have mere fat i, så det føles meget dejligt. Han er som et rigtig smukt forbillede for, hvordan jeg kan bruge den side. Så bliver vi til ingenting, alle vores atomer bliver opløst, jeg er alt og intet! Han viser mig, hvorfor jeg ikke skal føle mig adskilt fra helheden. Og nu viser han, hvordan jeg skal gøre det.

Jeg ser nu hvordan jeg lukkede af før, ser det ligesom en film oppefra, min bevidsthed er hos ham. Og jeg ser hvordan, jeg bliver fyldt med lys igen, og krænger ligesom det negative hylster af mig. Det er svært, at slippe hylsteret nede ved fødderne, der sidder det meget godt fast. Det lykkedes, at få det hele af, og så sørger Aron for, at hylsteret bliver opløst, ved at lade det opløses ved tankens kraft.

Han beder mig om, at huske den naturenergi jeg lige har oplevet, og han går om bag Henrik og stiller sig. Han omslutter mig med Naturenergien, og bagefter sender vi den begge til Henrik, og beder ham om, at holde på mit hjerte. Aron sender nu energi ud gennem hans arme, og ned i hjertet.

Bagefter er jeg meget, meget taknemmelig for denne smukke oplevelse, og jeg har fået et stort energiløft. Jeg føler mig meget lettere og lysere, og samtidig kan jeg mærke, at jeg har fået en meget stærk og dejlig healing! Jeg sender mange taknemmelige tanker til Aron, og glæder mig allerede til, næste gang jeg møder ham!