Den Ny Tids børn.

Af Mariah Nielsen

  

 

 

Jeg får mange henvendelser fra forældre, som har hørt at deres barn er et Stjernebarn, et Englebarn, et Indigobarn mv. Mange spørgsmål opstår, når man hører dette første gang, både når det handler om ens barn, men også hvis det handler om en selv!

Jeg vil her, lidt kort komme ind på, hvad jeg mener det betyder, og hvordan man kan hjælpe sit barn bedst muligt, med denne nye viden. Hvad kan vi gøre som forældre, pædagoger, lærer mv.?

 Det er vigtigt at slå fast, at alle børn er ”lige meget værd”!

Ingen er bedre eller dygtigere, fordi de er Englebørn, Stjernebørn eller lign. Alle børn har brug for vores accept og kærlighed, og alle har de brug for, at vi møder dem hvor de er! Men ligesom mennesker som er jordmennesker, meget ofte mestre det at leve her på jorden, så er der andre kvaliteter, som børn andre steder fra har med sig. Et stjernebarn kan f.eks. have så mange problemer med at indrette sig her, men samtidig have en kolossal visdom med sig, som vi kommer til at bruge i fremtiden, om lyset og energiens kraft eller lign. Som en murer mestrer sit håndværk, en arkitekt sit tegnearbejde, og en journalist sit skriveri...

Alle er vi som en stor blandet buket af smukke blomster, ingen mere værdigfulde end andre, blot med forskellige evner og interesser!

 Der er utrolig mange betegnelser for Den Ny Tids børn, og der er forskel på, hvor de kommer fra.

 

Englebørn, Stjernebørn, Indigobørn:

Et Englebarn kommer fra Englerigerne, og har helt specielle energier og evner med sig. Og sådan er det også med Stjernebørn, som kommer fra universer langt her fra, ofte med en kolossal viden og teknologisk interesse og opfindsomhed. Krystalbørn eller Celestebørn som Ulla Runchel skriver om, kommer fra Krystaluniverset, læs mere om dette i hendes artikel om Krystalbørnene på Thirax. (Se nederst.)

 Indigobørn er også en af vores nye tids børn, her kan du læse meget mere i Inger Brochmanns dejlige bog ”Stjernebørn Indigobørn – hvem er de?”. Bogen giver meget fine eksempler på, hvor svært det kan være for børnene, at indrette sig her på jorden, og hvilke særlige kendetegn du kan finde hos dem.

Jeg er dog ikke helt enig i, at det kun er børn med store vanskeligheder, som er Stjernebørn, selvom jeg ved, at det kan være svært for dem, at være her på jorden.

 

Den Ny Tids Børn:

Jeg vil prøve at skrive generelt om alle Den Ny Tids børn over en kam, for på mange måder ligner de hinanden meget, og for ikke at skabe mere forvirring omkring alle de fine ord og begreber.

 Mange børn i dag, bliver født med en meget stor visdom og en meget dyb kærlighedsfrekvens. De ved bare en masse, som de ikke har tillært her, men som de har med sig som en universel viden, allerede inden de inkarnerer her på jorden.

 Nogle er tekniske meget dygtige og fremmelige, kan udtænke og opfinde mange sjove og spændende idéer. De kan være utrolige intelligente, ofte meget mere end kammeraterne, hvilket kan være svært at håndtere. I kender godt de børn, som altid er hurtig i energien, og bare ikke kan dvæle ved en dukke eller et skib i længere tid, med mindre der er tekniske knapper eller dingenoter man kan skille ad og eksperimentere med. De ”arbejder” i dybeste koncentration, undersøger, afprøver, piller, eller farer af sted, for at finde på nye eventyr.

 Mange (især Deva og Englebørn) er meget følsomme. Ofte kan det virke som om, de er kommet til jorden med et lag hud for lidt. De har i deres erindring de fineste og kærligste energier, og der skal ikke meget til at vælte deres dag. Her på jorden er det gennem modstand vi udvikler os, og det er de ikke vandt til i deres verden, så modstand kan vælte dem helt omkuld, selv småting som andre slet ikke kan forstå, kan gå ind og påvirke dem meget. De går meget op i retfærdighed, og at ingen bliver uretfærdigt behandlet.

 Alle børnene har en fantastisk evne til at opsnappe energierne i deres nærhed, de mærker alt det som ikke bliver sagt, de fornemmer f.eks. vrede der er undertrygt, og er ofte katalysatorer til, at få den frem. Deres fornemmelser er meget fine, og intuitionen lige så.

 Uanset hvordan vores børn er, uanset om de er bange, får væmmelige mareridt, taler med usynlige venner, om ufoer, Engle de ser, Alfer de taler med i skoven, om mormor som kommer på besøg om natten mv. mv. så er det vigtigste vi kan gøre som forældre, pædagoger, lærer mv. at møde barnet hvor det er!!!

 Har barnet frygtelige mareridt, og mærker der er nogle omkring sengen, så lad være med at afvis det som det rene vås, lyt til barnet! Lad det fortælle præcis hvad det oplever, lad det tegne det, male det, mød det og lyt!

Det værste vi kan gøre mod disse børn, og som mange af os selv har oplevet da vi var børn, er at afvise det som fantasi, ikke værende virkelighed. Det kan få barnet til, at lukke helt i for alt dette, og skabe så meget splid indeni, for ”hvad er det så jeg mærker?” For barnet er det virkeligheden, men med vores påvirkning, kan det gå ind og tro, at det er godt tosset, eller oplever nogle ting som er helt ”forkert”, måske føler barnet sig selv ”forkert”.

  

  

Børnegrupper:

Meget ofte oplever barnet, at føle sig anderledes, og også meget ofte opleves ensomheden....

Derfor er det så godt for disse børn, at møde andre med de samme evner og fornemmelser.

Der opstår meget ofte, en dyb forståelse børnene imellem!

 Jeg ved, at der er flere som har prøvet at samle børnegrupper, inklusive mig selv, men det har ikke været så let endnu. Det er forældrene som ofte finder frem til disse grupper, og det har været svært at samle børn nok. Jeg er dog overbevist om, at det med tiden udvikler sig, og at flere og flere forældre ser vigtigheden i, at deres barn mødes med andre, og får rum til at dele sine oplevelser, med voksne som forstår, og som møder dem med deres oplevelser. Møde andre som kan bekræfte dem i, at det er fuldstændig rigtigt det de oplever, de er helt normale mv. Ensomheden forsvinder for en stund, og venskaber kan dannes på kryds og tværs!

Børnenes selvværd og selvtillid er ofte helt i bund, og de behøver et stort kærligt skub, og en god portion anerkendelse og forståelse...

 Alle børnene har meget brug for retfærdige og kærlige forbilleder. De behøver at opleve sig elsket, respekteret ikke mindst. Respekten og accepten af dem som mennesker, er meget nødvendig, for at de fortsat kan udvikles og inspirere med deres visdom, så de ikke blot vælger at lukke i og lukke ned, og tro de er godt tossede.....

 

Når kærtegn og nærhed er svært:

Mange af børnene, det er ofte de mest udadrettede, kan allerede fra de er helt små babyer, afvise kærtegn og berøring. Som forældre er det ikke så rart at blive afvist, når man nu så gerne vil give dem et knus. Eller hvis ens lille spædbarn ikke bryder sig om massage, som man har lært og glædet sig til at give.... (Det kan virke meget voldsomt ind på de følsomme børn, her tror jeg, at blide strygninger er langt bedre, så de mærker berøringen som en blid healing!)

Jeg tror det er vigtigt, at respektere barnets grænser, men jeg er samtidig overbevist om, at barnet gerne vil modtage kærligheden.

 Nogle af børnene kommer fra Universer, hvor man ikke rører ved hinanden, ikke fordi der ikke er kærlighed dem imellem, for det strømmer der fantastisk meget af mellem dem, men fordi de ikke har en fysisk krop som os, deres legemer er langt mere lysende og ikke fysiske, så tanker og energier sendes i stedet af sted i kærlighed, og er altså ikke de fysiske kærtegn.

Men da børnene nu er inkarneret på jorden, og altså her har en fysisk krop, er det en af de ting vi kan hjælpe vores børn med, at lære at tage imod og give kærtegn!!! Jeg tror endda det er meget vigtigt, at vi arbejder på dette, for dem som har det svært med det!!!!

 Ved at sætte os ind i deres måde, at have levet på før, synes det ligesom også meget lettere at acceptere, at det altså ikke er fordi de ikke er kærlige sjæle, tværtimod er de utrolig kærlige og varme sjæle, som netop kommer hertil med en meget dyb kærlighedsvibration.

Ved at gå frem stille og roligt, altid at respektere deres grænser, ind imellem gå tæt på grænsen, da vil vi kunne lære dem, at tage imod de mere fysiske kærtegn. Men ved at sende dem kærlige tanker, når vi også langt, det er den måde de kender, og også disse tanker gavner dem i høj grad, ja det er ren healing for dem.

 

 

At tale, eller telepatere?

Børnene er ofte meget dygtige til at telepatere, og jeg har nu oplevet begge mine børn ikke ”gide”, at lære at tale, for de telepaterede da bare med mig/os. Jeg gennemskuede det først med mit sidste barn, og kunne den vej fortælle hende, at det ikke er alle som forstår dette ”sprog”, at hun var nødt til at tale, så andre også kunne være med. Og derefter gik det stærkt med at lære det, for kvikke, det er de også.

 

Svært at være på jorden:

Man undrer sig ofte som forældre til Den Ny Tids børn, fordi de på mange måder kan have svært ved at være her. Enten pga. deres følsomhed, eller pga. deres frustration over menneskers dumheder og negative egenskaber, som de simpelthen ikke forstår.

 De er så fulde af retfærdighedssans og gennemskuer så let som ingenting uærlige og uoprigtige mennesker. Det kan være skolelærere, som har nogle mindre smarte undervisningsmetoder eller pædagogiske evner, som ikke rækker til forståelse af disse børn, hvor barnet gennemskuer dem med det samme, og ikke kan lade være med at reagere, enten ved at lave uro, blive vrede, usamarbejdsvillige mv.

 

Udadrettede børn og indadvendte:

Der er ligesom de meget udadrettede børn, som kan være meget aggressive, eller irriterede, fordi de ser og de ved, og ofte ikke bliver respekteret eller lyttet til, af de mennesker som har med dem at gøre. Disse børn har fantastiske lederegenskaber, og med nogle af børnene vil man opleve, at andre børn flokkes om dem.

Det gælder hele tiden om, at møde barnet, lytte, respektere og rumme. Og her kommer vi ind imellem til kort, for grænser skal der sættes alligevel, vi kan ikke bare lade dem overtage hele styringen, selvom det på nogle måder var lettere. Da kan vi virkelig få problemer senere hen.

Men det er vores grænser vi skal sætte, ikke deres! Og her kommer vores egen udvikling igen ind, for det kræver så meget af os, som omgås disse børn, det er den rene selvudvikling, og det er hele tiden, vi får ikke lov, at gå i stå!!!!

(Anette Bitten Christensen, er en meget kompetent og erfaren kvinde omkring børnene, hun holder nogle meget fine Forældreforedrag og Workshops, med egne erfaringer som forælder, samt mange brugbare og gode råd og vejledning. Se nederst.)

 Andre er de mere indadvendte børn, som trækker sig væk og lukker sig inde i sin drømmeverden, eller simpelthen i sin bevidsthed, tager på en lille rejse, til deres hjemunivers..... Dette kan være mere eller mindre bevidst for barnet. Så lyt og mød dit barn, hvis det fortæller om ufoer, lysvæsner, stjernekonstellationer mv. Jeg har set så mange, ofte drenge, som tegner helt fantastiske universer med rumfartøjer mv., hvor mon de har disse billeder fra?

Børnene kan også være et sted midt mellem det indadvendte og udadrettede, men ofte hælder det mest til den ene side.

 Børnene har alle en dyb visdom med sig, og er kommet for at hjælpe med, at løfte jordens energier, de tunge og negative energier, skal bearbejdes og transformeres, så jordens energi-niveau løftes, vi arbejder os langsomt hen imod, at jorden skal lyse....

 (Claus Lindeskov Hansen, en rigtig god ven, har lavet en meget smuk Webside, hvor han skriver om disse børn, han kalder den ”Barn Af Lyset”, se nederst på siden.)

  

  

Hvad gør vi som voksne omkring børnene:

Heldigvis er der flere og flere som kender til disse børn, og som formår at behandle dem med den fornødne respekt, accept og med et åbent og kærligt hjerte, at møde dem hvor de er!!!!

Disse mennesker kan nå langt med børnene som lærer, støttepædagoger, pædagoger, forældre mv.,

Jeg er sikker på, at alle børn vil samarbejde....

 Når det kikser, må man tage fat om roden og se hvad der sker.

Hvordan er barnets omgivelser? Er der ro? Tryghed? Forudsigelighed?

Mange af børnene har brug for en vis rytme og forudsigelighed, og kan ikke kapere for mange input og indtryk. Dvs. ikke for mange aktiviteter og uro derhjemme.

 Der er mange mennesker, som ikke har gennemskuet deres egen vrede, projektioner eller lign. når de møder dem i børnene, og som ikke forstår hvad der sker. Det kan være de behandler barnet mindre kærligt f.eks. fordi de oplever barnet som usamarbejdsvilligt, de glemmer meget ofte, at gå indad og mærke, hvad er det for energier de sender ud mod barnet.

Med Den Ny Tids børn, er det hele tiden udvikling, for de ”kræver” af os, at vi er vågne, selvbevidste og i udvikling. De accepterer ikke stilstand og ligegyldighed, man må tage stilling.

For nogle voksne kan dette være meget hårdt, især hvis ikke de forstår barnet. Og det er ofte også et ømt sted, for mange af børnene ønsker virkelig, at deres omverden forstår dem!

 Jeg har forsøgt, at skrive lidt all around om Den Ny Tids børn, men alt dette gælder jo også til jer voksne, som ved, at i kommer andre steder fra, eller har en fornemmelse af det.

 

Hvad kan vi bruge denne viden til?

Jeg ved der er en del som bliver utrolig lettede og glade, når de første gang hører, at de kommer et andet sted fra, det gjorde jeg også selv. Viden om, at der er en årsag til, at det har været så svært for mig, at være her. Det føltes så tungt. Min følsomhed var forståelig ligesom, og de mange underlige oplevelser og forudanelser, var ikke bare fantasi. Jeg havde lidt en følelse af, at komme hjem. Gennem regressioner og andre oplevelser, kom jeg ind og oplevede disse verdener, hvilket har givet mig så meget. Der kom jeg hjem, der var jeg forstået, der var fyldt med en kærlighed så smuk og lys, som man aldrig glemmer, når man har oplevet den. Så tror pokker det er svært, at være her på jorden, være i en fysisk krop, og opleve ondskabsfuldheder og andre ubehageligheder.  

 Men jeg ved der også er nogle, som bliver meget overraskede når de hører det, og enkelte lidt skræmte. ”Hvad menes der med det?

Jeg ser det som en stor, stor gave til os som forældre, en dyrebar gave til, at sætte sig ind i dette univers, som for mange tidligere har været nonsens, eller måske fuldstændig ukendt. Det viser sig dog meget ofte, at forældrene hurtigt bliver bidt af det, og finder kimene i sig selv, og derigennem går ind i en dyb udvikling med sig selv. En meget positiv udvikling, en åbning mod den åndelige verden, og en åbning af deres egne medfødte evner.

Det kan være en svær rejse ind imellem, men samtidig også en meget spændende og udfordrende opgave, som jeg håber vi kan hjælpe hinanden med, ved at dele af vores egne erfaringer og oplevelser! Held og lykke på din rejse!

                                                                                             Copyright © Mariah Nielsen, Lyskilden

 

Aktuelle links og bøger:

 Anette Bitten Christensen:

Børnegrupper, forældregrupper, foredrag og artikler om Den Ny Tids børn: www.hjertetsvej-abc.dk/   

 Claus Lindeskov Hansen: Barn af lyset. www.barn-af-lyset.dk/index.htm

Ulla Runchel: Celestebørn/Krystalbørn. www.thirax.org/Artikel/UllaRunchel/Ulla_15/index.htm 

Ullas Webside: http://www.ulla-runchel.com/

 Asger Lorentsen: ”Stjernemennesker og Englemennesker, Jorden skal lyse Bind 2”

 Inger Brochmann: ”Stjernebørn Indigobørn – hvem er de?”

 Merete Gundersen: ”Hjertets energi”. Selvudvikling på en meget spirituel og dyb måde.

Prøv også Meretes Cd’er, med guidede meditationer. Se evt. anmeldelsen på min webside.

 Meretes Webside:  http://www.siqintelligens.dk/

 Winnie Kirkegaard: ”Tror du der findes Engle?”

En meget smuk Englebog til børn og andre barnlige sjæle, se evt. anmeldelsen på min webside.

 Groupcare, Børn og Spiritualitet: www.groupcare.dk/da/group.asp?d=0&groupid=381981

Et Internet-forum, hvor du kan debattere alt under dette emne!

 Mariah Nielsen: Børnegrupper, Englehealing børn, Børne-clairvoyance til forældre, www.lyskilden.net

Skriv også meget gerne til mig med spørgsmål, beretninger eller lign. på mariah@lyskilden.net