Oplevelser af farver og energier under og efter en healing

Dette er en beretning fra en mand, som ønsker at være anonym, jeg har valgt at kalde ham Søren. Søren har ikke prøvet, at blive healet før, og jeg var meget overrasket over, hvor modtagelig han var overfor energierne, og han fik et hav af oplevelser, ikke mindst efter han har skrevet dette til mig. Jeg ser det som et spørgsmål om modning, Søren var meget klar, og derfor skete der så meget for ham. Ofte når vi står i nogle af livets aller hårdeste kriser, er vi modne til, at tage imod hjælp! Der er ingen tvivl om, at det er der vi lærer allermest, og at det i længden vil være meget fint og dyrebart, hvis vi lærer, at være taknemmelige for vores kriser, skønt jeg ved af egen erfaring, at dette er meget svært. Men husk altid, at der er en vej op i lyset igen, og at det er en dyb udviklingsproces, når vi går ned enten i en krise, depression, sorg mv.

Søren var fuldstændig åben og tillidsfuld overfor mig, skønt han aldrig havde prøvet dette før, hvilket gjorde, at han bare tog imod så fint, og gik ind i energierne, og dermed fik en dyb forløsning. Jeg ved han selv blev meget overvældet, men altid på en god måde. Aldrig bange eller utryg, skønt det var en noget anderledes behandling, end han før havde prøvet. Tak fordi du ville dele dine oplevelser med os, og held og lykke med din proces!!                                                                           
                                                                         Knus fra Mariah*                     

Jeg vidste at Mariah lavede alternativ behandling, men vidste ikke hvad det var. Jeg har været igennem en skilsmisse, for ca.1 år siden, og sidder i eget hus, og har svært ved at få hverdagen til, at hænge sammen. Har en masse frustrationer, som løber rundt i mit hoved. Hver gang jeg snakkede med Mariah, begyndte jeg at græde, der var vel en masse der skulle ud. Så en dag spurgte jeg, om hun ville give mig en behandling, for jeg var helt ude i torvene. Jeg havde en fornemmelse af, at være helt alene, og kunne ikke komme videre, fra der hvor jeg var. 

Første behandling foregik ved, at vi sad og snakkede om mine bekymringer. Hun sagde: ” jeg må ikke give dig svar nu”(Clairvoyante svar på de spørgsmål han stillede...), men så begyndte hun Healingen. 

Jeg sad roligt på en stol, og hun stillede sig bag mig, og lagde sine hænder på mine skuldre. Efter et stykke tid begyndte jeg at græde, og det vældede ud med tårer, så jeg blev helt våd. Hun hentede papir til mig, så jeg kunne tørre mig, og forsatte behandlingen.

Så lagde hun en hånd på mit bryst, jeg græd stadig, men der begyndte det, at tage af. Hun lagde nu sine hænder på mine fødder og sagde, at jeg skulle skabe kontakt til jorden med røde rødder. Som et træ der sætter rødder dybt ned i jorden. Jeg kunne godt forestille mig, der var de røde rødder i jorden, hvorefter hun gik om bag mig, og lagde sine hænder på min ryg. Lidt efter blev der tændt et lys, der var helt hvidt. Jeg havde på det tidspunkt siddet med lukkede øjne hele tiden, jeg åbnede øjnene, for at se det lys. Men der var kun det samme lys, som jeg havde været i hele tiden. Jeg lukkede øjnene, og lyset kom igen, et meget kraftigt hvidt lys, som blev afbrudt af et meget kraftigt blåt lys, der var rundt om midt hoved. Det gik bare ned over mig fra, midt hoved og ned over kroppen, og endte ved mine fødder. Efter dette startede der et rødt lys, og i al den tid sad jeg stadig med lukkede øjne.

Hun sagde en gang i mellem, at jeg skulle tage nogle dybe ind- og udåndinger, for at rense ud i min krop. 

I det røde lys begyndte der nu, at være gule lyn. På et tidspunkt fik jeg en fornemmelse af, at jeg ikke ville af med mere. Da jeg havde taget den beslutning, kunne jeg mærke på hendes hænder, at hun lige som kunne mærke det, og healingen sluttede.  

Bagefter sad vi og snakkede, om det jeg havde oplevet under behandlingen. Hun fortalte mig, at jeg kunne bruge de gule farver i min mave, da jeg laver meget mavesyre, og tager piller for det hver dag. Og jeg kunne bruge de farver, jeg havde set under behandlingen.

Jeg gik hjem, og begyndte at bruge farverne på mig selv. Det startede med den gule farve på min mave. Den aften fik jeg den kun uden på maven, men en stor klat. Jeg havde ikke smerter den nat. Det havde jeg ikke prøvet i meget lang tid. Efter en uges tid, fik jeg det gule lys ind i maven.
Jeg har ikke haft brug for piller siden, de piller jeg har taget i mange år hedder Aciloc 400mg.

Jeg øvede videre med de røde rødder, men fik kun farven til at gå op i mine ben. Den sprang over mine knæ, gik videre op i mine lår, men sprang over hoften og gik til maven, og derefter uden for midt hoved. Det gik der vel 14 dage med. 

Jeg arbejder på forskellige tider, så jeg kommer tit sent hjem. En aften er jeg hjemme kl.24, og sidder lidt og samler tankerne, for at falde ned, så jeg kan gå i seng. Jeg var blevet træt, og skulle op på arbejde næste dag. Jeg fik lagt mig ned, og lukkede øjnene. Lidt efter så jeg, at der blev tændt lys, det var lige som om, at taget var taget af huset, det var en himmel fuld af stjerner! Jeg åbnede øjnene på det tidspunkt, der plejer det at forsvinde, men det gjorde det ikke. Den himmel var der i 3 timer! Både med åbne og lukkede øjne efter ca.1,5 time, bad jeg om, at det skulle slutte, da jeg skulle tidligt op på arbejde dagen efter, men det blev bare ved, der var vel noget, der skulle ud den nat! (Tit når jeg har øvet mig selv, har jeg set en meget klar grøn farve, der blev meget grumset efter et stykke tid.) 

 Jeg var noget oppe at køre de næste par dage, over det jeg havde oplevet den nat, så jeg gik til Mariah igen, for at snakke om min oplevelse af den nat, og de farver jeg havde set, og hun fortalte mig, at den røde farve ikke skulle være uden på mit hoved, men at det ville være godt, hvis den kom ind i mig. Vi aftalte, at vi skulle ses næste dag, for jeg ville godt have en healing mere, da jeg følte, at det hjalp mig. 

Jeg kom kl.13, og hun begyndte igen som sidste gang. Denne gang kom der ikke tårer, til at begynde med. Det var ikke som første gang.

På et tidspunkt havde jeg en fornemmelse af, at der røg en stor sort kugle op i min mave. Jeg tog et par kraftige ind- og udåndinger, og kuglen røg ud sammen med min luft, og den var blevet meget mindre. Så tog hun fat i mine fødder, og sagde til mig, hvad jeg skulle, og denne gang så jeg det ske. Nu røg den røde farve igennem mine knæ, det gav et helt gib i mig, med tilsvarene lyd, til jeg fortalte hende hvad jeg oplevede der. Den røde farve fortsatte igennem mine hofter, med samme fart, som i mine knæ, med samme gib i mig. Så farede den rundt i min mave, jeg gav lyde fra mig. Jeg havde en fornemmelse af, at jeg fór rundt i stolen, men det var ikke på noget tidspunkt ubehageligt, at det fór rundt.

Da det var færdigt, forsatte farven op til skulderne, og ud i armene og stoppede ved nakken. Her ville det ikke videre, så lagde Mariah sin hånd på min nakke, og så kom det op i mit hoved, og fór rundt der, og videre op. 

Så var behandlingen slut, jeg blev bedt om at ryste mine hænder, det var lige som om, at jeg var blevet helt fuld af strøm, det kogte i mine arme. Da jeg ville rejse mig, skulle jeg bruge mine arme, for at komme op og stå. Da jeg skulle ryste benene, ville de ikke rigtigt! Jeg fik besked på, at det ville være rigtig godt, at gå en lang tur, for at få energien ud. Energien varede til kl.00.30 den aften.

Jeg er begyndt at grine igen, efter den tur, og jeg har det godt med mig selv. Mine venner siger, at jeg er begyndt at grine igen, når jeg er sammen med dem. Havde jeg dog begyndt på den behandling noget før, så var jeg nok ikke kommet så langt ud! Jeg arbejder med mig selv hver dag, og får mere ud af det, det er dejligt, og jeg har vel en de,l der skal ud endnu. 

Mariah siger, at jeg er meget modtagelig for behandling af hende, jeg har lært at åbne for mine følelser af det. Det bliver ikke sidste gang, at jeg skal der ind igen, men der skal gå et stykke tid nu, tak for alt indtil videre!            ”Søren”