Februar 2004

Hesten set med røntgenøjne

Når Ulla Runchel er i Danmark for at holde foredrag, er det om at være hurtig, hvis man vil være med på "en lytter" når hun fortæller om sine store erfaringer, visdom, telepatiske evner, info fra rummet, ja jeg kan blive ved – hun har faktisk svar på det meste. Ens nysgerrighed kan ikke stoppes, den higer derud af og vil have svar på mere.

Når vi er med og deltager i disse seancer sker der en masse ting – (for de mennesker som lytter spændt). Vores celler bliver aktiveret i højere frekvenser og vores hjerner går i gang med at øge bevidstheden. Alt hvad vi viderebringer i kærlighedens kraft og faktum er, at vi er lys arbejdere for vore næste, gør at vi bliver mere sensitive og opmærksomme. Vores higen efter svar bliver besvaret og hjælpegerningerne går endnu hurtigere og bliver stærkere. Ulla ser blandt andet os mennesker med røntgenøjne – hun har også fået den gave at kunne se hvad folk fejler indvendig bare ved at kikke på dem! Vi bliver heldigvis flere og flere der får disse fantastiske evner.

Min egen oplevelse af at høre foredrag med Ulla Runchel satte nogle "nye" mentale aktiviteter i gang!

En aften hvor jeg stod i ridehuset og så en rytter ride, viste hesten at den ikke var rengående i takten. Denne hest har stået i ca. 2 år uden at blive redet, men var nu i genoptræning igen. Alligevel så det ud til at den stadigvæk ikke var i orden. Den har været igennem mange dyrlæger af flere omgange og de har stadigvæk ikke fundet ud af hvad den fejlede.

Vi gik op i stalden med hesten hvor der bliver sagt i stalden at hvis jeg mente at hesten var uren i gangarterne og ikke kunne rides så skulle den aflives! Jeg måtte så lige fortælle at det ikke var så alvorligt og at hesten lige skulle have en chance til.

Jeg blev lidt paf og foreslog derefter at hesten skulle i ridehuset igen, løs i longe så vi i fællesskab kunne se problemet. Det gjorde vi så. Hesten var uren og meget skæv på den ene volte. Jeg foreslog at lave en clairvoyance og healing på hesten en uge efter og så skulle jeg nok fortælle hvad der var galt.

Den kære hest blev healet! Det var utrolig smukt at heale den og den tog godt imod i reaktion af den gabte meget efter behandlingen.

Jeg "ser" at den havde ondt i venstre forknæ og grunden til skævheden i hele den ene side var, at den kompenserede for ikke at bruge sit venstre forben! Meget øm i venstre side + skuldre og sadelleje.

Jeg får en besked "ned" om en "alternativ sprøjte" så den kunne blive ridehest igen. Jeg fik et navn på midlet til knæet, men det forsvandt hurtigt desværre… noget med Cecillium i hvert fald noget med C… Dyrlæge Katrine kom pludselig telepatisk ind i sceancen og ville kunne hjælpe i denne situation, idet hun også er alternativ dyrlæge.

Hesten fortæller at den har så meget kærlighed den gerne vil give, specielt til en rigtig god rytter, som vil den noget godt og at den ville blive rigtig god som ridehest hvis den for den rigtige behandling så den kan blive rask. Men det kræver tålmodighed at få rettet tingene på plads igen.

Den savner en hesteven "rytter" der fast kunne tage sig af den, altså én der vil ride med hjertet og mene det! Den følte sig meget ensom og savnede stor menneskelig kontakt!

Lige pludselig ser jeg for mig, et smukt indre billede af hestens knæ indvendig fra, hvor imellem senerne sidder en form for blære med hvidt puds. Ikke særlig stor men den skulle væk! Det var en stor oplevelse for mig at få disse ting leveret når jeg havde brug for det! Jeg kan slet ikke beskrive det i ord men det var fantastisk!

Efter at Katrine har været og kikke på hesten og blandt andet ordnet dens skuldre med nogle bestemte bevægelser, er hesten lige nu rengående og ride bar. Hertil skal siges at den stadigvæk er i genoptræning. Hesten har fået en masse selvtillid og udstråler meget glæde og gå på mod. Lidt fræk men på en sød måde.

Mange hilsner

Marianne Andresen

Mail: m_andres@post12.tele.dk