Spørg din skytsengel tilråds

Skrevet af: © Rikke Marcussen - Juni 2003
 
Vi har alle en eller flere hjælpere, som kaldes engle. Og vi har også alle en skytsengel, som er med os helt fra fødslen af. Din skytsengel er din mest trofaste hjælper og lytter. Din skytsengel vil gøre alt for at du går ind på den vej, som er til skæbne for dig. Din skytsengel kan høre alt hvad du tænker, føler og ser alt hvad du gør. Han/hun kan også altid råde dig, hvis du har brug for det.
Det du kan gøre, er at kontakte din skytsengel; kan gøre på følgende måde:
 
 • Skriv på et stykke papir hvad du ønsker at spørge om og få svar på. (Gør det så kort og præcist som muligt).
 • Lig dig derefter et rolig og uforstyrret sted og slap helt af. (lav nogle åndedrætsøvelser til du kommer i en meditativ tilstand).
 • Forstil dig nu at åbne op for din skytsengel, fortæl den at du har brug for dens hjælp.
 • Forstil dig at du åbner op på toppen af dit hoved (på issen).

  Når du føler du har kontakt, spørg da din skytsengel om de spørgsmål du måtte have. Stil et spørgsmål af gangen (hvis du måtte have flere) og afvent svar, før det næste stilles.
  Det er vigtigt at du holder hovedet tomt, (smider alle tanker væk) imens du søger din skytsengel og venter svar, for at han/hun bedre kan komme igennem til dig.
  Det er en god idé at have papir og pen klar, for at du kan notere, hvad du får ned fra din skytsengel. For derefter at sidde og læse svarene bagefter, stille og roligt.
  Husk altid at takke din skytsengel for hjælpen bagefter og vær udmyg for hans/hendes hjælp!

  Dette kan kræve træning at nå igennem, men ved flere forsøg vil du finde ud af hvilken måde der er bedst for netop dig. Lad dig ikke stoppe af at det ikke lykkes dig de første gange, ofte vil det også være sådan at du vil få svar på dit spørgsmål når du mindst venter det. Måske i form af en pludselig indskydende tanke.

  Jeg ønsker dig al held og lykke i din kontakt til DIN skytsengel.

   

 •