Gralsindvielse og healing med Kristusenergien.
 

 

 Diana har ikke været ved healer før, men er blevet anbefalet af en af mine andre klienter. Da Diana træder ind af døren i mit behandlerrum, ser jeg, at hun har et meget smukt celesteblåt skær omkring hendes hoved. Det er hendes øvre mentalaura, jeg ser. Hun har en udvidet og fin intuition og fortæller, at hun ofte oplever at vide, hvad andre vil sige, eller hvad der vil ske i en kommende situation. Dette synes hun ikke altid er nogen fordel.

 Hun ser engle, og har tidligere set ærkeenglen Michael og Jomfru Maria. Dette fortæller hun dog ikke inden healingen. Diana har desuden klarhørelse og hører ind imellem ”nogen” kalde hendes navn. Diana er ved at blive vækket. Åndeligt og  spirituelt vækket.

Ligesom mange andre føler hun, at det er svært at overgive sig til den spirituelle verden. Hun blev også bange for at se engle i starten. Dette minder mig om min egen forbavselse/ forskrækkelse over at se mine engle og Jesus, så dette forstår jeg særdeles godt. For hvem kan man lige sige dette til?
Enhver psykiatrisk afdeling med respekt for sig selv, har op til flere klienter, der tror de er Jesus.
Mine klienter tror ikke, de er Jesus. Jesus er en verdensomspændende hjælper, der er hos ”rigtig” mange mennesker, der vækkes spirituelt i øjeblikket. Jesus er hjælper for alle disse mennesker. Mange af de mennesker, som jeg efterhånden har mødt, behandlet eller bare talt i telefon med. Hundredvis af voksne og børn har Jesus eller Jomfru Maria, som mange af dem selv har set hos sig, inden de kommer til mig. Og det er bare dem, jeg kender til. På verdensplan er der ??? 

Efter at vi har snakket lidt, lægger Diana sig på briksen.
Dianas kronechakra er for åbent og jeg justerer det.  

Jeg får renset hendes chakraer og healet hendes solar plexus og harachakra.  Hun er åben i hendes solar plexus, som jeg lukker til. Dette chakra står alt for åbent som hos de fleste (stort set alle) stjernemennesker og englemennesker. For mit indre blik ser jeg en hvid ørn.
Dianas harachakra er også meget åbent, men hun har også stærke smerter i hendes lænd. Her healer jeg meget, og kan mærke at Diana er helt ”elektrisk”. Hun har overskud af healingsenergi, som hun ikke kommer af med. Hendes healingskanaler er allerede meget åbne p.g.a. et åbent stort hjertechakra.
De tre store hjælpere kommer til stede, og med mig som kanal, laver de den første indvielse hos Diana.
Det er Gud, Jomfru Maria og Jesus.
Gud lægger sin store hånd på hendes solar plexus, som jeg ser for mit indre blik. Samtidig får jeg et blik af, at Diana er god til at tegne.
Nu mærker jeg, at hendes højre hæl bliver kold. Da jeg healer hendes harachakra ser jeg for mit indre blik, at der er en mand i denne verden, der tapper Diana for energi – hun lader ham fylde for meget. Dette nævner jeg og Diana ved godt, hvem der er tale om. Vi snakker om vigtigheden af, at det er hende, der beslutter sig for, hvem der skal fylde i hendes liv. 

Herefter bliver hele det højre ben koldt. Jomfru Maria står på hendes ene side og kildrer Diana i ansigtet med sit slør. Det er meget smukt.  Kristus er der også. Ærkeenglen Michael er ligeledes til stede og Diana ser/ mærker både ham og Jomfru Maria. Desuden ser vi en anden hjælper, som er Dianas´. Det er en indianer, som jeg tænker er White Eagel. 
Hun føler, hun bliver løftet under healingen, og det er Gud, der løfter hende op i hans hænder under healingen/ indvielsen.
Desuden hyler en høj hyletone i hendes ører, efter at ørerne har kløet, først det venstre og så det højre, næsen klør også, og herefter føler hun, at hendes ryg ”åbnes” mellem skulderbladene.  I issen føles også et ”stort hul”. Kristusenergien, Guds lys,  kommer ned gennem issen og ind gennem ryggen, og den breder sig ud i hendes arme, først den højre. Energien kommer ud i højre hånd, som gør ondt et øjeblik i midten af hånden. Hun tænker på et barn, da hun til sidst ”føder” Kristusenergien. Hun løsner sine skuldre. De har været ømme, men er nu løsnet op. Jeg ser for mit indre blik, at Jomfru Maria står med Jesusbarnet. Det er meget smukt. Diana har født sin egen Kristusenergi under denne indvielse, hun har oplevet det indre bryllup og har hermed fået hendes gralsindvielse. 

Under indvielsen ser jeg flere gange en rød rose. Den betyder kærlighed og er her knyttet til Jomfru Maria. Det kildrer og klør meget i Dianas´ ansigt. Det er Jomfru Marias´ slør, der kildrer hende i ansigtet. Desuden ser jeg klokker, der ringer. Først guldklokker på en række. Der er tre. Bagefter ser jeg lilla klokkeblomster. Hendes næse klør mange gange under indvielsen – dette er også almindeligt.
Diana føler megen kulde i issen. Det skyldes hendes kundalinienergi, der cirkulerer op og ned af rygraden.

Til sidst arbejder hendes tredje øje på højtryk. Dette bevirker, at hendes klarsyn vil lukke op efter et stykke tid.
Alle Dianas´ sanser vil skærpes fremover. Ikke på en gang, men lidt over tid. Hendes syn, hendes klarhørelse og hendes klarfølelse. Jeg ser flere smukke hjerter under healingen, som relaterer til hendes klarfølelse. 

Ligesom til mine andre klienter, sender jeg øvelser til Diana efterfølgende, så hun kan bevare sin energi i sine chakraer. Jeg ser også, at Diana så Guds Øje i healingen. Bagefter fortæller hun mig, at hun har ofte har tegnet Øjet,…den første gang med tre tårer ned ad kinden. 

Af spirituel healer Sonja Bruun © Copyright 2009
Hjemmeside www.engle-healing.dk