Det ultimative Spirituelle celleintelligens

 

  Skolen For Tidsvibration Ó
V/Kropsterapeut Stephanie Daniela Cipua’

   

Under en morgen skanning af min krop, så jeg at jeg måtte ringe til min veninde og søster i ånden Merete Gundersen, jeg måtte simpelthen fortælle hende om hendes metaller under fødderne og om hvad mit medie syn så.

 Havde hendes fysiske, åndelige krop, foran mig og fortalte hende det. Så at Merete Gundersen skal til at organiserer en ny tids måde at arbejde på ”en ny form” så at hun rensede  sin jordiske krop ud, med det NYE TIDS KROPS frekvens. Hendes meridianbaner, (vi er alle her på jorden tilknyttet kun med den fysiske krop til meridianbaner ) Så at hendes meridianbaner var ved at højne sig med Moder Jords energimeridianer og at hun frigjorde mange inkarnations energier fra hendes egen åndelige sfære til en samlet frekvens, her på jorden.

 Kunne gradvis se at i mellem hendes celler, var der ved at skabe en ny celle teknologi, der skulle fødes og bæres af en garvet spirituelt sjæl, der ville kunne rumme disse nye energier udefra. Det jeg så er at hun føder via hendes høje metalenergier en masse nye former til teknologi forandringer, som når vi omkring 200 år frem vil være en blanding af højteknologi og høj celle forandrings energi, der kan blandes med de fysiske genetiske arveceller vi har til en form der vil blive manifesteret som en ny ultimativ spirituel celle intelligens som kunne gennemgås nogle løsninger omkring at hun skulle flytte fra Livskildens adresse til en anden adresse.

 Den portal, som er åben i Livskildens Have i Meretes have, vil altid stå og udøse  høj frekvens kærligheds energi til hele jordens Nord!!! En stor opgave.

 Det jeg ser, er portalen er med til at slippe jordens fængsel ”kroppens” frihed, så gamle ødelæggelser og gammel overlast højnes, og at jordens energi vender til ren transformation, hvor den Guld Isblå farve bliver integreret så kærligheden bliver mere grundlagt i jorden på fred og tolerance i stedet for krig og ødelæggelse. Merete har i mellem sine energinervebaner en strejf at en højere prana energi, der kan højne Merete til hendes nye smukke opgave.

 Jordens indre, vil mærke denne frekvens og det vil glædes mange mennesker til denne forvandlingsproces. Vi er mange der byder velkommen for disse energier der strømme ind til jordens indre.

 Mange som Merete, vil højnes i denne tid, i kroppen, da vi spirituelle fødte væsner, har glemt kropsbevidstheden, tiden skal bruges nu mere end nogensinde til at få balance, på krops, sind og ånd.

 I denne tid, for jeg jævnligt set en del at de forandringer der kommer til at ske på jorden. Mange ringer om deres livs kontrakter og jeg hjælper gerne alle dem der har lyst til en medie – clairvoyance hos mig, med stor guddommelig tak i hjertet til hver af jer der har været igennem min vej, eller skal det.

 Har stor respekt for mit arbejde og takker for støtte og forståelse der hersker på den åndelige side.
Skal holde en del foredrag i Kbh. sidst på året her, omkring mit klarsyn og om hvordan jeg arbejder fysisk under behandling med klientens krop, det er vigtigt at bruge humoren på en ny spirituel måde. Fortæller meget om mine Italienske rødder og om hvordan mit klarsyn fra barnsben har givet mig et fantastisk måde at leve på i mange forskellige miljøer, specielt holder jeg en del humoristisk tale omkring min tid i en cirkus verden, i Roms gader m.m.!!!

 Stor tak i hjertet til mange er jer, der går vejen – fantastisk:-)

 

Stephanie Daniela Cipu`er Kropsterapeut, foredragsholder, filosof, medie-clairvoyant og kinesiolog.

 For kontakt: Email..sdc24_42@hotmail.com Web.:www.stephanie-cipua.dk Mobil.: +45 2897 3156

 

Oprettet den 31. august 2006 :