Gæstebogen for thirax 

Gæstebogen har ikke fungeret siden 20. jan. 2005; men vil du lave et indlæg så send det til webmaster. (klik her)


Date:
        
 1. jan 2021

Vi møder manden bag Thirax.  (klik her).
Interviewet lavet af  https://velkommentilinternettet.podbean.com/e/nytarsspecial-2021-vti-m%c3%b8der-manden-bag-thirax/
 


Date:
20 Jan 2005
Time:
18:22:43

_

When God created the earth he knew we were not perfect, cause we were not Gods. But he created us in an image of love for each other just like he love us. And as Jesus* knew his faith before it happened does God know each of his children's faith before they are made. Your God is your love for more than just what you see and feel*, use it wisely and with the same love that he has for you.

With all the love in the world your Angel


Date:
03 Jan 2005
Time:
12:31:02

_

Great effort buddy. I seen the site its nicely managed... but frankly speaking i didnt liked the color scheme... .


Date:
27 Dec 2004
Time:
21:50:34

_

Kære Erling Sikken utrolig udvikling din hjemmeside har gennemgået. Det er meget spændende at læse den, selvom der skal rigtig mange timer til, for at komme igennem alle de spændende artikler, digte m.m. Kærlig hilsen Bente Roerholt


Date:
12 Nov 2004
Time:
12:29:12

_

Jeres hjemmeside ser spændende ud, må gud være med jer.


Kære Erling!

Det glæder mig, at du har fået nogle positive og klare farver på din hjemmeside, det trængte den også til efter 2 år, hvor jeg i begyndelsen syntes godt om dem, men efterhånden virkede farverne lidt tunge. Men forandring kan nogen gange være godt. Så fortsat held og lykke med siden fra os herovre på Sjælland.

Kære Gud Indtil nu, i dag, har jeg gjort alting rigtigt:
Jeg har ikke følt vrede
Jeg har ikke bekymret mig
Jeg har vist taknemmelighed
Jeg har været ærlig og omhyggelig
Jeg har været venlig mod andre
Jeg er taknemmelig for det
Men om få minutter, kære Gud,
står jeg ud af sengen
- og fra da af vil jeg behøve en masse hjælp fra dig.
Amen

Din lillebror.


Kæreste Erling!!!

På blomsterflor du vandrer ud
mod lys og høje tinder
du fremad møder "knoldeløv",
Heksebryg og Englestøv.

Du blander lysets espeløv
Magi og rummets visdom
Menigmand og alles mænd
i hjertet dit kan mødes.

Og ingen ej er uden dit lys
og varme hjerterum
vi alle bor så kært hos dig
du elsker alle, også jeg!

Tak Erling for alt dit lys og din dyrebare måde, at dele det på!!!

Du er vores alle sammens dyrebare perle...

Knus og kærlighed fra Mariah*


Kære Erling

Jeg kan ikke takke dig nok, for ALT hvad du har gjort for alle os der løbende sender artikler, digte m.m. ind til dig, hvor du med det samme , indrykker diverse. Du skal vide at jeg er meget rørt og meget ydmyg over for din misssion du har valgt her, at uselvvisk af et rent hjerte , har lavet denne utrolige dejlige webside, som der efterhånden kommer www. Jeg har haft stor glæde, at læse alle de artikler andre har sendt ind og deres store viden m.m., det er dejligt man altid kan lære noget af andre, og jeg føler og mærker vi er en samhørighed alle os der er ''med på Thirax'' det varmer og det glæder mig at se Thirax vokse, Erling jeg ønsker du vil have overskud og tid, lyst til at fortsætte dette stor arbejde det er at, opgradere og holde ''styr'' på efterhånden så stor din hjemeside er blevet, Tak Erling- tak igen for dit unikke arbejde , til alle os ''herude i medierne'' der glædes ved at ''se med'' fra den ''anden side'' . Din utrættelige indsats for at gøre Thirax endnu bedre, jamen - det ER bare , smukt. Held og Lykke med dit eget liv , hvad dertil høre.

Lys og Kærlighed. Ulla...


Det er en meget smuk webside, som lyser når man åbner den. Man bliver glad go lykkelig og det er dejligt at se de mange spændende ting i har på siderne. Jeg sender jeg måske en dag en artikel hvis det har jeres interesse. Jeg sender de kærligste hilsner til alle jer der arbejder på¨denne smukke side.

Kærligst Merete


Det er dog en dejlig side du har og især det med stjernemennesker/børn fangede min store interesse netop fordi jeg selv ved jeg er et stjernemenneske. Håber du vil besøge min side . KHK. Rita


Tak for den gode ide, som jeg synes det en med disse indlæg. Jeg kan også sende et bidrag til siden, men det venter lige til en god periode.

Tak fra HejQ


Dette er en hjemmeside der vil noget. Jeg har fulgt den siden den blev startet op, man må sige at der sker noget. Jeg er inde på den tre til fire gange om ugen, man kan altid finde stof til eftertanke.

Hilsen Jean


Lærte jer at kende her fornylig, men - har allerede været inde og ''kikke'' flere gange. Tillykke til alle os der har glæde og bliver inspireret af disse flotte sider.

Lys og kærlighed Klaudine Alfa Kathrin


Jeg synes Thirax er meget interessant og som astrolog og counsellor har jeg oplevet en del, så måske kommer der snart en lille historie fra mig.

Randi Buchwald


Hvor er der megen skønhed, kærlighedsenergi, graals-enerig og Kristus-energi her. Det er et godt sted at være, en lise for sjælen. Al min støtte og healing til jer. Jeg slutter op om jer.

Kærlig hilsen og knus Sosha


great site. i enjoyed my visit. thank you. Guest


Tak for den dejlige varme som findes her. Jeg mærker at jeg ikke er alene, når jeg er herinde. Derfor følgende digt fra min digtsamling ''Kontakt til dig'' Livets skole Mennesker mødes i regnen med store frakker på som skal beskytte dem mod kulden - tror de da - Først når de mærker at varmen fra de andre er stærkere end kulden forstår de : Vi er alle varme sjæle med brug for hinanden. Af Hanne Torbensen Bløde gyldne tanker fra HejQ


Her er lys og kærlighed Kære Erling Din hjemmeside hører til de bedste, den er udformet med stor kærlighed og engagement for udbredelsen af den Guddommelige plan, her er plads til alle fordi dit hjerte er så flot og omfavnende. Tak for dit smukke arbejde.

Med lys og kærlighed Winnie Ziska